Dogodek po vaši meri

Seminar, sestanek, srečanje, zabava ali poroka

Občutek zasebnosti, dobro počutje, strokovni pristop in storitve so pomembne okoliščine za uspešno izpeljan dogodek ali razvoj novih poslovnih idej.

Apoteka

Apoteka je obokana klet, kamor se vstopi le na recept.

Poglejte več
Tappeiner

Pod oboki naše hiše je na razpolago konferenčni prostor, ki smo ga posvetili pomembnemu Mariborčanu, povezanim z našo hišo, Andreasu Tappeinerju, bivšemu lastniku in županu Maribora na začetku 19. stoletja.

Poglejte več
Apartma 302

Prostoren apartma z opremljeno kuhinjo, jedilnico z družabnim dnevnim prostorom, ki se povezuje z veliko teraso ter razkriva poglede na staro mestno jedro in štirimi spalnicami, lahko postane – simpatičen showroom, kulisa za fotoshootinge in filmske produkcije ali manjše dogodke.

Poglejte več

Ostale lokacije

Žički dvor

V atriju stoletnega dvorca in pod njegovimi mogočnimi oboki smo uredili prav čarobne prostore, ki so prizorišče za izbrane prireditve, ekskluzivne dogodke in poroke. Žički dvor se nahaja v srednjeveškem delu mesta s pogledom na živahno reko Dravo. Prireditvam je namenjen zunanji prostor, čudovit atrij in z njim povezan pokriti del Žičkega dvora.

Poglejte več
Restavracija Rožmarin

V Restavraciji Rožmarin že od vsega začetka povezujemo kulinariko z zabavo, zato je druženje ob hrani in izbranih vinih eno izmed pomembnih načel gostinske ponudbe. Restavracija se lahko pohvali tudi z izjemno vinoteko, z bogatim naborom vin z najpomembnejših svetovnih vinskih pokrajin in bordojsko komoro, edinstveno v Sloveniji in širši regiji.

Poglejte več
Vrtna Oaza, Garden Rooms

Sredi mestnega vrveža smo ustvarili zeleno oazo, magični vrt za vaš dogodek. Japonski javor, nežne hortenzije in potomka najstarejše trte na svetu dopolnjujejo ozelenelo prizorišče, ki bo zagotovo pustilo pečat tako v vašem kot v spominu vaših gostov.

Poglejte več
Steakhouse Rožmarin

Moderna vsebina je zaradi svojih steklenih površin umeščena v urbano središče, ki zagotavlja čudovito dinamiko med okoljem, prostorom in ljudmi.

Meat the best! - Jejte in spoznajte najboljše!

Poglejte več
Vinoteka Rožmarin

Multifunkcijski prostor je mnogo več kot vinoteka, ki je svoje ime prejela zaradi vpetosti med čudovito bordojsko in bogato založeno vinsko komoro. Poleg strokovnega servisa s prvovrstno kulinariko poskrbimo za vaš nepozaben dogodek!

Poglejte več

Kulinarika

Restavracija Rožmarin
Restavracija Rožmarin

Restavracija Rožmarin


Poglejte več
Steakhouse Rožmarin
Steakhouse Rožmarin

Steakhouse Rožmarin


Poglejte več
La Pizzeria
La Pizzeria

La Pizzeria


Poglejte več

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.